Máte rádi steak, maso udělané čistě na přírodno se solí a pepřem, ale stále přemýšlíte, čím to dochutit?
Mám tu pro Vás dobrý tip, je to omáčka z česneku. Vhodná ke grilování, steakům a jinak upraveným masům. Nebo stačí pokrájet zeleninu, jako například mrkev a okurku na stripsy, dát do mističky a hosté si mohou namáčet zeleninu v dipu.
Doba přípravy: 30 minut
Náročnost: střední
Počet porcí: 6 - 8
INGREDIENCE:
- 70 g česneku
- sůl
- pepř
- 3 lžíce olivového oleje extra virgin
- 180 g zakysané smetany
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Očistíme si česnek, vložíme do mixéru, přidáme olej, sůl, pepř a zakysanou smetanu a vše spolu rozmixujeme.
Necháme vychladit a můžeme podávat. Nic složitého a přitom výborné.
Inspirované mojí oblíbenkyní KOKO z Menudomu.cz.
Žádné komentáře:
Okomentovat