INGREDIENCE:
- 250 g měkkého tvarohu
- 1/2 kelímku šlehačky
- ztužovač
- 90 g moučkového cukru
- 30g másla
- potravinářské barvivo dle potřeby, kakao na vaření
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Máslo s cukrem vyšlehejte a poté postupně přidávejte tvaroh. Jestli chcete mít barevný krém, přidejte barvivo.
A můžeme zdobit :)
Prosím, ta šlehačka se ztužovačem, to přidávte do tvarohu, nebo nějak postupně přidáváte k máslu? Děkuji ta odpověď.
OdpovědětVymazatUšlehám si šlehačku, zašlehám do ní ztužovat, poté přidám tvaroh ten opět zašlehám a nakonec si v mističce v mikrovlnné troubě rozehřeju do tekuta máslo a zašlehám do tvarohu se šlehačkou, samozřejmě ještě přidám cukr. Máslo musí být tekuté, jinak se tam udělají hrudky :-)
OdpovědětVymazatFotky vypadají opravdu krásně. :) Tento krém jsem používala na mrkvový dort a opravdu - ideální :)) zvu tě k sobě na giveaway! :) www.corculum.blogspot.cz
OdpovědětVymazatPřesně tam ho dávám také :-) děkuji podívám se...
VymazatDobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli ktem drží dobře tvar nebo je takový tekutejsi :)
OdpovědětVymazatDobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli krém dobře drží tvar nebo je takový tekutejsi? :)
OdpovědětVymazatDobrý den,
Vymazatkrém drží dobře a pak v ledničce ještě zatuhne.
Dobrý den.
OdpovědětVymazatMluvíte o tekutém másle. Myslíte jen povolené nebo skutečně tekuté, ale teplé?
děkuji.
Buď povolené v pokojové teplotě nebo úplně tekuté. Jde o to, aby když se to zamíchá do tvarohu, aby tam nebyli hrudky másla. Takže já to klidně rozehřeji do tekuta a pak nechám zatuhnout v lednici.
VymazatA ten tvaroh jaký ve vaničce nebo ve folii?a polotučný nebo tučný?děkuji
OdpovědětVymazatLepší je ve folii, ale jde to i s vaničkovým. A nejlépe plnotučný :-)
Vymazat