JAK UCHOVAT ZELENINU ČERSTVOU Č. 2 (CHŘEST A JARNÍ CIBULKA)

Před časem jsem vám přinesla tip na to, jak uchovávat listovou zeleninu.

Dnes vám přináším pokračování v podobě uchovávání chřestu a jarní cibulky. Vlastně každé zeleniny či ovoce, které jsou uříznuté, jako květina (např. rebarbora) nebo které mají kořínky.

Je pro vás pohodlnější zhlédnout video? Tady je!
A jak na to?

Připravíme si ovoce či zeleninu.
 Napustíme si skleničku nebo hrníček s vodou.
 A zeleninu vložíme do skleničky či hrníčku.
A vložíme ovoce a zeleninu do lednice. Takto vydrží o mnoho dní déle. Chřest mám takto v cca 1 cm hluboké vodě ponořený téměř dva týdny a je stále krásně pevný a nevadne.

Vodu je potřeba jednou denně vyměnit, aby zelenina nezačala hnít.

Děkuji všem za sledovanost a nezapomeňte mě sledovat na dalších sociálních sítích:
 
PS: Stále mi pokládáte otázku, čím fotím. Takže:



Žádné komentáře:

Okomentovat