Dnes vám přináším pokračování v podobě uchovávání chřestu a jarní cibulky. Vlastně každé zeleniny či ovoce, které jsou uříznuté, jako květina (např. rebarbora) nebo které mají kořínky.
Je pro vás pohodlnější zhlédnout video? Tady je!
Připravíme si ovoce či zeleninu.
Napustíme si skleničku nebo hrníček s vodou.
A zeleninu vložíme do skleničky či hrníčku.
A vložíme ovoce a zeleninu do lednice. Takto vydrží o mnoho dní déle. Chřest mám takto v cca 1 cm hluboké vodě ponořený téměř dva týdny a je stále krásně pevný a nevadne.
Vodu je potřeba jednou denně vyměnit, aby zelenina nezačala hnít.
Děkuji všem za sledovanost a nezapomeňte mě sledovat na dalších sociálních sítích:
- Instagramu - smoothcooking.cz
- Facebooku - DIY Smooth cooking - Vaříme hladce
- Youtubu - Smooth CookingCZ
- Twitteru - SmoothCooking
- SnapChatu - SmoothCookingCZ
PS: Stále mi pokládáte otázku, čím fotím. Takže:
Žádné komentáře:
Okomentovat