Vlastně se skládá pouze z pesta z medvědího česneku, které si můžete připravit doma, zakonzervovat a uchovávat v lednici.
Pak, když budete mít chuť, tak si uvaříte těstoviny a promícháte s pestem a je to. Navrch můžete nasypat pokrájená rajčátka, různá pražená semínka nebo jen parmazán.
Doba přípravy: 5 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 4
INGREDIENCE:
- těstoviny (recept ZDE)
- pesto z medvědího česneku (recept ZDE)
- hrst pražených slunečnicových semínek
- hrst parmazánu
Postup, aneb jak jsem postupovala já:
Dáme si vařit těstoviny dle návodu. Pokud vaříme čerstvé domácí, tak pouze 2-3 minuty.
Já v tomto receptu použila variantu "něcomezi". Koupila jsem kvalitní osvědčený sušený těstoviny. Ale ještě je jedna "něcomezi" varianta a to kupované nesušené těstoviny. Ty seženete u našich českých farmářů.
Těstoviny dáme vařit do osolené vody. Voda má být vždy slaná tak, jako je slané moře.
A vaříme dle návodu.
Poté do teplých těstovin zamícháme několik lžiček pesta a promícháme.
Na suché pánvi si opražíme slunečnicová semínka.
Pražíme je dozlatova na středním plameni.
Podáváme posypané sýrem a praženými semínky.
Použité ingredience a kde jsem je koupila či od jaké značky používám:
těstoviny - ChefShop.cz
pesto z medvědího česneku - domácí
slunečnicová semínka - Globus
parmazán - Světbedýnek.cz
Děkuji všem za sledovanost a nezapomeňte mě sledovat na dalších sociálních sítích:
- Instagramu - smoothcooking.cz
- Facebooku - DIY Smooth cooking - Vaříme hladce
- Youtubu - Kateřina Kuranova SmoothCooking.cz
- Twitteru - SmoothCooking
- SnapChatu - SmoothCookingCZ
PS: Stále mi pokládáte otázku, čím fotím. Takže:
Žádné komentáře:
Okomentovat