Sice sezóna většiny ovoce už končí, ale pár naopak přichází.
Broskve jsou v plné síle a najdeme jich tisíce na stromech. Já je tedy hledám na farmářských trzích nebo v bedýnkách :-)
A jelikož je jejich chuť silná a šťavnatá, moc toho k sobě už nepotřebuji. A o tom naše svačinky přeci jsou, ne? Pár minut a výživná svačina je hotová!
Doba přípravy: 5 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 2 porce
INGREDIENCE:
- 3 broskve
- 1 jablko
- 10 kuliček hroznového vína
- 1 dcl jablečné šťávy
- hrst kokosu
- 1 kávová lžička skořice
- hrst lněných semínek
- hrst slunečnicových semínek
Ovoce si důkladně umyjeme. Broskve rozpůlíme a vyndáme z nich pecky. Poté pokrájíme na centimetrové kostičky.
Hroznové víno přepůlíme na půlky.
Jablko zbavíme jadřince a také pokrájíme na centimetrové kostičky.
Zasypeme kokosem, semínky a zalijeme jablečnou šťávou. Přimícháme skořici a můžeme podávat.
Použité ingredience a kde jsem je koupila či od jaké značky používám:broskev - SvětBedýnek.cz
jablko - SvětBedýnek.cz
hroznové víno - SvětBedýnek.cz
kokos - Lidl
skořice - Kotanyi
semínka - Lidl
jablečná šťáva - Rauch
Děkuji všem za sledovanost a nezapomeňte mě sledovat na dalších sociálních sítích:
- Instagramu - smoothcooking.cz
- Facebooku - DIY Smooth cooking - Vaříme hladce
- Youtubu - Kateřina Kuranova SmoothCooking.cz
- Twitteru - SmoothCooking
- SnapChatu - SmoothCookingCZ
PS: Stále mi pokládáte otázku, čím fotím. Takže:
Žádné komentáře:
Okomentovat