LEHKÁ BROSKVOVÁ SVAČINKA

Je léto a já jsem za něj opravdu šťastná. Léto nám přináší mnoho různých a kvalitních chutí z oblasti České republiky.
Sice sezóna většiny ovoce už končí, ale pár naopak přichází.

Broskve jsou v plné síle a najdeme jich tisíce na stromech. Já je tedy hledám na farmářských trzích nebo v bedýnkách :-)

A jelikož je jejich chuť silná a šťavnatá, moc toho k sobě už nepotřebuji. A o tom naše svačinky přeci jsou, ne? Pár minut a výživná svačina je hotová!

Doba přípravy: 5 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 2 porce
 
INGREDIENCE:
  • 3 broskve
  • 1 jablko
  • 10 kuliček hroznového vína
  • 1 dcl jablečné šťávy
  • hrst kokosu
  • 1 kávová lžička skořice
  • hrst lněných semínek
  • hrst slunečnicových semínek
Postup, aneb jak jsem postupovala já:
Ovoce si důkladně umyjeme. Broskve rozpůlíme a vyndáme z nich pecky. Poté pokrájíme na centimetrové kostičky.
 
Hroznové víno přepůlíme na půlky.
 
Jablko zbavíme jadřince a také pokrájíme na centimetrové kostičky.
 
Zasypeme kokosem, semínky a zalijeme jablečnou šťávou. Přimícháme skořici a můžeme podávat.
Použité ingredience a kde jsem je koupila či od jaké značky používám:
broskev - SvětBedýnek.cz
jablko - SvětBedýnek.cz
hroznové víno - SvětBedýnek.cz
kokos - Lidl
skořice - Kotanyi
semínka - Lidl
jablečná šťáva - Rauch

Děkuji všem za sledovanost a nezapomeňte mě sledovat na dalších sociálních sítích:
 
PS: Stále mi pokládáte otázku, čím fotím. Takže:
Olympus PEN E-PL7
A jídlo fotím na tento portrétový objektiv:
M.Zuiko Digital 45 mm


Žádné komentáře:

Okomentovat