V podstatě tuto kombinaci jím celoročně, ale až na podzim jí prožívám naplno. A jelikož česká jablíčka mají právě sezónu, tak jsem si jich několik objednala na bedýnkách a zapojila do našich svačinek tuto chuť. Česká jablíčka jsou přeci ta nejlepší.
Doba přípravy: 5 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 2 porce
INGREDIENCE:
- 4 jablka
- 2 malé bílé jogurty
- hrst musli
- 2 hrsti slunečnicových semínek
- 3 kávové lžičky skořice
Jablka umyjeme, zbavíme jadřince a pokrájíme na malé kousky.
Vložíme do mísy a přidáme musli, slunečnicová semínka a skořici.
Nakonec přidáme jogurt a promícháme.
Podáváme s úsměvem.
Použité ingredience a kde jsem je koupila či od jaké značky používám:
jablka - SvětBedýnek.cz
bílý jogurt - SvětBedýnek.cz
musli - Janova pec
slunečnicová semínka - Billa
skořice - Kotanyi
Děkuji všem za sledovanost a nezapomeňte mě sledovat na dalších sociálních sítích:
- Instagramu - smoothcooking.cz
- Facebooku - DIY Smooth cooking - Vaříme hladce
- Youtubu - Kateřina Kuranova SmoothCooking.cz
- Twitteru - SmoothCooking
- SnapChatu - SmoothCookingCZ
PS: Stále mi pokládáte otázku, čím fotím. Takže:
Žádné komentáře:
Okomentovat