Do hlavy mi trkla myšlenka, že na mrazáku máme krevety a hrášek. To je super, řekla jsem si. Je to rychlé a k sobě to půjde více než dobře. Krevety a hrášek tam kupuji pravidelně. Krevety mají vážně skvělé a to 220 g za 100 Kč a jsou poměrně veliké a o hrášku jsem tam slyšela, že je vážně výborný. Tak jsem ho zkusila a je. Třeba hrášková polévka je z něj fantastická.
A tak jsem si na chvíli odskočila k plotně a do 10ti minut jsem nám přinesla večeři do postele. Celý postup jsem dokumentovala na Snapchat (kde mě najdete jako Smoothcookingcz) a vy jste mi začali psát, ať ho dám i na blog. Jasně. Proč ne. Tyhle rychlovky milujete stejně tak, jako já.
Tak jdeme na to...
Doba přípravy: 10 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 2 porce
INGREDIENCE:
- 100 g krevet
- 200 g hrášku
- 2 lžičky másla
- sůl, pepř
- bylinky, já použila bazalku a pažitku
Postup, aneb jak jsem postupovala já:
Zapneme plotýnku na střední plamen a na pánev dáme lžičku másla.
Když se máslo rozpustilo, tak přidáme krevety.Osolíme a opepříme.
Na stejnou pánev si opět dáme lžičku másla.
Necháme rozpustit.
A nasypeme hrášek.
A opět osolíme a opepříme.
A jdeme servírovat.
Mňam! Tyjo, hned bych si dala. Přesně jsi se trefila do mých chutí :D
OdpovědětVymazatNo paráda. Tak šup do Iceland a máš je za pár minut :-)
Vymazat