HAMBURGER S GRILOVANÝM HERMELÍNEM, RUKOLOU A JAHODAMI

Zaujala vás tato kombinace? Mě ohromně.

Když jsem ho připravovala pro své přátelé, tak na mě koukali, jako bych spadla z višně. Jahody, sýr a rukola? Cože?

Nakonec, když jsem burger sestavila a naservírovala, tak se po něm jen zaprášilo. Je to úžasná alternativa pro ty, kteří nemusí maso nebo chtějí prostě změnu. Je svěží a chutě se dokonale doplňují.

A pokud chcete tento pokrm povznést o level výše, tak si upečete své vlastní DOMÁCÍ BULKY.

Doba přípravy: 20 minut 
Náročnost: malá
Počet porcí: 4 porce

INGREDIENCE:
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Nejprve si rozbalíme sýr, na dno obalu nasypeme koření a trochu oleje, položíme na něj sýr a to samé uděláme na vrch sýru. Poté sýr zabalíme do obalu a dáme na rozpálený gril.

Housku si rozkrojíme na půl a dáme jí také na gril rozpéct.A pokrájíme si jahody na tenké plátky.

A jdeme sestavovat. Na spodní část bulky dáme švestkovou pikantní omáčku (byla v balení, rukolu, na rukolu ogrilovaný sýr, na sýr plátky jahod a na horní bulku dáme vrstvu povidel a přiklopíme.

A můžeme podávat :-)
Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.   

8 komentářů:

  1. Kombinace pro mě docela nepředstavitelná, ale musí to být super :) navíc to krásně vypadá :)

    OdpovědětVymazat
  2. ooo mňam tak toto vyzerá naozaj úžasne !
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. waw. to musim vyzkouset! jen se chci zeptat, jestli je lepsi to delat na venkovnim grilu - mam tento https://www.decodoma.cz/Zahradni-gril-Party-Happy-Green.html nebo na elektrickym? Dostala jsem prave gril a hledam recepty a tento me velice zaujal. Hermelin miluju. Petra

    OdpovědětVymazat