Když jsem ho připravovala pro své přátelé, tak na mě koukali, jako bych spadla z višně. Jahody, sýr a rukola? Cože?
Nakonec, když jsem burger sestavila a naservírovala, tak se po něm jen zaprášilo. Je to úžasná alternativa pro ty, kteří nemusí maso nebo chtějí prostě změnu. Je svěží a chutě se dokonale doplňují.
A pokud chcete tento pokrm povznést o level výše, tak si upečete své vlastní DOMÁCÍ BULKY.
Doba přípravy: 20 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 4 porce
INGREDIENCE:
- 4 bulky
- 4 grilovací sýry
- 4 hrsti rukoly
- 8 jahod
- povidla
Nejprve si rozbalíme sýr, na dno obalu nasypeme koření a trochu oleje, položíme na něj sýr a to samé uděláme na vrch sýru. Poté sýr zabalíme do obalu a dáme na rozpálený gril.
Housku si rozkrojíme na půl a dáme jí také na gril rozpéct.A pokrájíme si jahody na tenké plátky.
A jdeme sestavovat. Na spodní část bulky dáme švestkovou pikantní omáčku (byla v balení, rukolu, na rukolu ogrilovaný sýr, na sýr plátky jahod a na horní bulku dáme vrstvu povidel a přiklopíme.
A můžeme podávat :-)
Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.
Bože, to vyzerá dokonale... (:
OdpovědětVymazatDaniela
A chutná ještě lépe :-)
VymazatKombinace pro mě docela nepředstavitelná, ale musí to být super :) navíc to krásně vypadá :)
OdpovědětVymazatZkus a zamiluješ se :-)
Vymazatooo mňam tak toto vyzerá naozaj úžasne !
OdpovědětVymazatMy blog : THE COLORFUL THOUGHTS
A chutná ještě líp :-)
Vymazatwaw. to musim vyzkouset! jen se chci zeptat, jestli je lepsi to delat na venkovnim grilu - mam tento https://www.decodoma.cz/Zahradni-gril-Party-Happy-Green.html nebo na elektrickym? Dostala jsem prave gril a hledam recepty a tento me velice zaujal. Hermelin miluju. Petra
OdpovědětVymazatUrčitě na obouch.
Vymazat