Když jsem ho připravovala pro své přátelé, tak na mě koukali, jako bych spadla z višně. Jahody, sýr a avokádo? Cože?
Nakonec, když jsem burger sestavila a naservírovala, tak se po něm jen zaprášilo. Je to úžasná alternativa pro ty, kteří nemusí maso nebo chtějí prostě změnu. Je svěží a chutě se dokonale doplňují.
A pokud chcete tento pokrm povznést o level výše, tak si upečete své vlastní DOMÁCÍ BULKY.
Doba přípravy: 20 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 4 porce
INGREDIENCE:
- 4 bulky
- 4 grilovací hermelíny
- 1 avokádo
- 8 jahod
Nejprve si rozbalíme sýr, na dno obalu nasypeme koření a trochu oleje, položíme na něj sýr a to samé uděláme na vrch sýru. Poté sýr zabalíme do obalu a dáme na rozpálený gril.
Housku si rozkrojíme na půl a dáme jí také na gril rozpéct.A pokrájíme si jahody na tenké plátky.
A jdeme sestavovat. Na spodní část bulky dáme švestkovou pikantní omáčku (byla v balení, avokádo, na avokádo ogrilovaný sýr, na sýr plátky jahod a přiklopíme horní bulkou.
A můžeme podávat :-)
Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.
Je to vážně velmi netradiční kombinace, určitě stojí za vyzkoušení!
OdpovědětVymazatNEPLECHA NA PLECHU
To teda. Když jsem to dělala, tak přátelé na mě koukali a nechápali a pak se zamilovali :-)
VymazatParádní :) už se nemužu dočkat až to vyzkouším :) miluju tvoje recepty, vždy mě dokáží inspirovat ♥
OdpovědětVymazatDěkuji moc. To jsem opravdu ráda. :-)
Vymazat