Tak tu máme další tip, co na gril. O nějakou tu flákotu není nouze, ale co o takový sýr? O ten většinou nouze je. V mém okolí jsou totiž jen masožravci a sýrem je nikdo neuspokojí. Prý...
Zkouším se to změnit a připravuji pro Sedlčanský nějaký recepty. Třeba jako tenhle. Ten je opět skvělý. Kombinace poměrně hutného, rozpečeného sýra s tunou bylinek? Proč ne?
Tak jsem zašla na svojí zahrádku, natrhala bylinky a vrhla se na přípravy...
Doba přípravy: 20 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 4
INGREDIENCE:
- 4 ks hermelínu na gril
- 2 hrsti čerstvých bylinek (já zkombinovala mátu, petrželku a citronový tymián)
- olivový olej
- pepř
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Pokrájíme nebo rozmixujeme si bylinky na hodně jemno.
Takhle...
Rozbalíme si sýry a na prostředek obalu kápneme olivový olej.
Každý sýr pořádně opepříme.
Na olivový olej rozprostřeme bylinky.
A položíme na ně sýr pepřovou stranou dolů.
Na vrch sýru opět dáme pepř a olivový olej.
A opět vrstvu bylinek.
A zabalíme.
Grilujeme z každé strany cca 3-5 minut.
Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.
Tento recept byl sepsán pro firmu Sedlčanský.
Miluji hermelíny na grilu ♥
OdpovědětVymazat