Jelikož já tolik masa nejít a při grilování už vůbec ne (ne mi po něm strašně těžko), tak volím spíše sýry. Miluji halloumi a právě také hermelíny. Takže si s tím vyhraji.
Tento poslední recept je na sladko. Je to kombinace výborných domácích povidel, které nejsou tak přeslazené s oříšky, které se krásně opraží při grilování. Dohromady je to úžasná kombinace, kterou si určitě zamilujete.
Doba přípravy: 15 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 4
INGREDIENCE:
- 1 balení hermelína na grilování
- domácí povidla
- hrst lískových oříšků
- olivový olej
Postup, aneb jak jsem postupovala já:
Já použila tento s chilli, ale můžete klasický.
Přidáme povidla.
A přiklopíme.
Nasekáme si lískové oříšky.
Na dno alobalu dáme trošku oříšku a zakápneme olivovým olejem.
Položíme na to naplněný hermelín a přidáme oříšky a olej i z vrchu.
Zabalíme do alobalu a pečeme cca 4 minuty z každé strany.
Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.
Tak to je zvláštní kombinace.
OdpovědětVymazatTo teda je. Ale výborná :-)
VymazatMě to přijde jako super nápad, jak oživit obyčejný hermelín! :) Úplně si dovedu představit, jak to chutná.. mňam! :D
OdpovědětVymazatPřesně tak :-)
VymazatTak to vypadá hodně dobře. Zajímavý recept s těmi povidly :)
OdpovědětVymazathttp://touhyalasky.blogspot.cz/
Děkuji :-)
VymazatŠlo by to i z "negrilovacího"? Rozdíl v tom na první pohled nevidím...
OdpovědětVymazatUrčitě šlo :-)
VymazatMěla jsem za to, že je třeba tužší nebo nějak uzpůsobený na tepelnou úpravu. Možná jen marketingový trik...
VymazatJá to dělala několikrát i s normálním a šlo to. Asi určitě záleží jaký. Každopádně si myslím, že za zkoušku člověk nic nedá :-)
Vymazat