INGREDIENCE:
- 1 zavařovací sklenice
- 200 g ovesných vloček
- hrst slunečnicových semínek
- hrst kokosu
- hrst sušených višní
- hrst sušeného granátového jablka
- hrst hruškové pracharandy (sušené hrušky používající se místo cukru)
- hrst lískových ořechů
- 4 lžíce medu
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Připravíme si zavařovací sklenici a nasypeme do ní polovinu vloček.
Přidáme sušené granátové jablko.
Dále přidáme strouhaný kokos.
Také slunečnicová semínka.
Také lískové oříšky.
Ještě sušené višně.
Opět zasypeme vločkami.
Nakonec přidáme hruškovou pracharandu.
Recept sepíšeme na papír a dopíšeme:
Přidej:
4 lžíce medu
promíchej
peč na 130 stupňů cca hodinu
jednou za čtvrt hodiny granolu promíchej.
Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.
Granola je skvelá, tiež si ju robím doma sama, ale nedávam med, skôr agáve vo vegan verzii :)
OdpovědětVymazatZvláštne dievča
Čítanie je sexy
To musí být také super :-)
Vymazat