Počet porcí: 2
Náročnost: malá
INGREDIENCE:
- 2 filety pražmy
- 200 g baby karotky
- 2 hrsti medvědího česneku
- lžíce cukru
- 1 citron
Příloha: Bramborová kaše
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Nejprve si připravíme pražmu. Na kůži uděláme několik zářezů. A to hlavně z toho důvodu, aby se chuť dostala do ryby i z druhé strany.
Rozpálíme si pánev, přidáme trochu tuku (přepuštěné máslo nebo olivový olej) a položíme kůží dolů. Poté osolíme a opepříme.Zakápneme půlkou citronu a pečeme z obou stran.
Na druhé pánvi si necháme rozpustit cukr.
Jakmile začne zlátnout, tak přidáme lžíci másla a promícháme.
Přidáme baby karotku.
Zakápneme půlkou citronu a restujeme.
Vznikne nám z toho výborná glazovaná karotka, která by měla být lehce křupavá.
Stáhneme pánev z plotýnky a přidáme medvědí česnek a promícháme.
Servírujeme společně s bramborovou kaší.
Žádné komentáře:
Okomentovat