A tak jsem se rozhodla nafotit takový mini návod, jak na vypeckování tohoto červeného pokladu. Jedna věc je u tohoto postupu rozhodující. Je to snadné a rychlé. Tak jdeme na to...
Nejprve je důležité nějaké ty třešně nasbírat nebo koupit.
Poté si připravíme skleněnou láhev například od limonády nebo piva, tvrdé brčko a třešně.
řešni položíme na hrdlo lahve a brčkem zatlačíme do místa, kde byla šťopka. Pecka propadne do lahve a třešeň zůstane vypeckovaná.
Halelůja. A takto vypeckované třešně můžete použít na koláč, zamrazit a nebo třeba zavařit.
Zajímá vás nějaký recept s třešněmi? U mě na blogu naleznete tyto:- tvarohová sklenice s vanilkou a ovocem
- višňový čoko koláč
- bezlepkový koláč s třešněmi a drobenkou (připravuje se)
Žádné komentáře:
Okomentovat