AVONÉZA - AVOKÁDOVÁ MAJONÉZA


Asi tímto receptem neobjevíte Ameriku, ale může zpestřit přípravu vašich pokrmů. Je to skvělý doplněk do sendvičů, burgerů nebo třeba jen ke grilovanému masu. Avonézy zelenkavá barva dodá šmrnc nejen chuti, ale i vzhledu jídla. A to hodně důležité. Jíme totiž očima. Tak to zkuste.


Doba přípravy: 10 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 2-4

INGREDIENCE:
  • 1 zralé avokádo
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • citrónová šťáva, sůl, pepř dle chuti
Postup aneb jak jsem postupovala já
Všechny suroviny vložíme do mixovací nádoby a nejlépe ponorným mixérem rozmixujeme avonézu do hebkého a hladkého krému. Dochutíme citronem, solí a pepřem.




Žádné komentáře:

Okomentovat