Náročnost:
malá
INGREDIENCE:
- 100 g medvědího česneku
- 240 g čerstvého sýru (např. Lučina, Palouček,...)
- 2-3 lžíce hustého jogurtu
- 30 g parmazánu
- 30 g pražených slunečnicových semínek
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl, pepř
Postup, aneb jak jsem postupovala já:
Do robota s nástavcem nože si vložíme medvědí česnek a opražená slunečnicová semínka. Důkladně posekáme a přendáme do mísy.Přidáme na jemno nastrouhaný sýr, čerstvý sýr, jogurt, olivový olej, sůl, pepř a důkladně promícháme.
Podáváme na plátek čerstvého pečiva.
Tento recept byl připraven pro časopis Story.
Uf, tak tohle teda je hodně pikantní, asi mi upadne pusa... A to jsem tam ještě přidávala nějaký jogurt navíc a zbytek zakysané smetany, co jsem našla v lednici, aby se ta chuť naředila, ale pořád je to na mě příliš.
OdpovědětVymazatVážně? A po čem to bylo pikantní? Po pepři?
Vymazat